Allotja’t a SB Hotels i gaudeix d’un Mini Cabrio

Per | 19 March, 2018 | 0 comentaris

SB-Hotels-Escapada-con-Estrella-Mini

Barcelona és una ciutat cosmopolita amb molt d’encant i una infinitat de propostes i llocs interessants per a descobrir. Per tal que puguis visitar-la al teu aire, des de SB Hotels t’oferim una proposta per a exprimir al màxim la teva estada a la ciutat, l’oferta Barcelona en Mini. Una manera de viure la ciutat conduint un Mini Cabrio descapotable.

L’oferta inclou el lloguer d’aquest exclusiu vehicle, pàrquing totalment gratuït i allotjament a l’hotel SB Hotels que tu escullis. Pots triar entre l’Hotel SB Diagonal Zero i l’Hotel SB Glow, ambdós de 4 estrelles superior o l’Hotel SB Icaria i l’Hotel SB Plaza Europa, amb una categoria de 4 estrelles.

 

Llocs per descobrir Barcelona en cotxe

Barcelona és una ciutat amb interessants monuments, edificis emblemàtics, museus i platges. El Mini Cabrio es converteix en la nostra opció preferida per a descobrir la ciutat comtal amb un descapotable que et permetrà gaudir del clima mediterrani durant tot l’any.

 

  1. Passeja pel Park Güell, una de les icones de Barcelona, realitzat per l’Antoni Gaudí, on podràs gaudir de les zones verdes i les seves emblemàtiques obres modernistes.
  2. No et perdis el parc d’atraccions i el mirador del Tibidabo.
  3. Si ets un apassionant de l’art, la Fundació Joan Miró és la teva opció.
  4. Si t’agrada la naturalesa et recomanem el Parc Natural de la Muntanya de Montserrat. Podràs realitzar rutes, senderisme, visitar el museu i el Santuari on trobaràs el Monestir de Montserrat.
  5. Visita Montjuïc i descobreix el Jardí Botànic i el Castell, una antiga fortalesa convertida després de la Guerra Civil en museu militar.
  6. Entra al Parc del Laberint d’Horta, el més antic que es conserva a la ciutat.
  7. No et pots perdre el Parc Natural de la Serra de Collserola, amb més de 8.000 hectàrees d’espai natural protegit.
  8. Un altre parc natural que has de visitar és el Montseny. Patrimoni universal i reserva de la biosfera amb una gran biodiversitat i paisatges mediterranis.
  9. Situat a la Barceloneta, el passeig de la Escullera s’ha convertit en un popular lloc on els barcelonins busquen la pau i la tranquil·litat davant del Mediterrani. Viu Barcelona i gaudeix del seu trencaones.
  10. Per últim, no et perdis l’Anella Olímpica, més de 400 hectàrees on trobaràs la Torre Calatrava, l’Estadi Olímpic Lluís Companys, el Palau Sant Jordi, les piscines Picornell i el Museu Olímpic de l’Esport.

 

A més, amb el Mini Cabrio, no només podràs descobrir la ciutat comtal, sinó que podràs visitar pobles i ciutats d’altres parts de Catalunya, com per exemple de la Costa Brava o de la Costa Daurada.

No t’ho pensis més i reserva!

 

 

 

Categories: ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post