business hotels

SB hotels ha creat els espais necessaris per donar servei a les empreses, combinant un disseny funcional als salons i un acurat servei de restauració pensat per al client de negocis.

SB hotels disposa de més 4000 m2 d’espais preparats per a tot tipus d’esdeveniments i reunions. Els salons, foyers i terrasses s’adapten a qualsevol tipus de muntatge i aforament, creant espais únics, dotats de la tecnologia més avançada preparada per a les tendències més actuals en reunions i presentacions.

La diversitat i versatilitat de tots els salons responen a les exigències de cada client, des de petits espais pensats per donar la màxima confidencialitat, fins a grans esdeveniments a l’aire lliure.

Els xefs de SB hotels han creat una acurada i imaginativa oferta gastronòmica per a empreses amb variats menús executius, còctels i coffee breaks.

SB hotels compta amb excel·lents ubicacions, en ciutats dinàmiques, que acullen els principals fòrums empresarials del món: prop del CCIB Barcelona o de la Fira de Barcelona, que acull fires internacionals que lideren el rànquing mundial d’assistents, prop de l’aeroport de Barcelona El Prat i amb connexions al Tren de Gran Velocitat a Barcelona i Tarragona.