Family Hotels

Els establiments SB Hotels tracen una línia paral·lela a la costa Mediterrània, des de la cosmopolita ciutat de Barcelona, amb una gran activitat lúdica i cultural, passant per la històrica Tarraco Romana, amb parcs temàtics, platges i golf, fins arribar a Tortosa, on conflueixen dos dels Parcs Naturals de major interès del sud d’Europa: el Delta de l’Ebre i els Ports de Tortosa-Beseit.

Un recorregut de gran interès turístic per a les famílies, per la seva diversitat d’activitats i atraccions, paisatges, pràctica esportiva per a tota la família i gran oferta en oci per a totes les edats.

SB Hotels dóna a les famílies la possibilitat de gaudir d’espais especialment pensats per a ells, com les Family Rooms, pensades per a la comoditat dels pares i la diversió dels més petits.

Tots els serveis dels establiments SB Hotels estan preparats per als més joves, amb espais reservats per als nens, una oferta gastronòmica saludable i amplis espais exteriors.

SB Hotels té un programa especial “We love Kids” que dedica un espai atractiu i acollidor per als més petits de la família.