we Love kids!

SB HOTELS ha desenvolupat un programa propi pensat per a les famílies. Reservant directament a la nostra web el primer nen no pagarà la seva estada i, a més, li oferirem l’esmorzar gratuït. Pot reservar aquesta oferta en línia o bé pot posar-se en contacte directament amb qualsevol dels establiments SB Hotels.

we Love pets!

A SB Hotels els animals de companyia són benvinguts; hem facilitat als seus amos que els puguin acompanyar en les seves estades en els nostres establiments. El programa We Love Pets permet als nostres clients portar les seves mascotes de viatge per un preu únic de 15 € / dia, que inclou tot l’indispensable per al benestar de la seva mascota, un bol per al menjar, llit, manta i bossetes higièniques .

aparcament gratuït

Tots els establiments SB Hotels compten amb pàrquing per als seus clients. Aquest servei sempre serà gratuït si es reserva directament a la web oficial de qualsevol dels nostres hotels.

wi-fi gratis

A SB Hotels sabem que estar connectat és molt important per als nostres clients. Tots els establiments SB Hotels tenen connexió wifi a les seves àrees comunes i habitacions, sense cap cost per als seus clients.