A SB Hotels tenim un compromís amb el medi ambient

Per | 8 August, 2019 | 0 comentaris

ambiente

A SB Hotels som conscients de les problemàtiques mediambientals dels nostres temps, per això hem reforçat el nostre programa corporatiu #WeLoveGreen per afavorir el consum responsable i el desenvolupament sostenible del nostre negoci.

Focalitzats en la millora contínua, tenim com a objectiu aconseguir que les experiències dels nostres clients siguin, a més d’inoblidables, enriquidores i beneficioses per a les seves vides i per a la societat en el seu conjunt. Estem convençuts que junts s’arriba més lluny, i per això volem donar a conèixer totes les vies d’actuació que hem posat en marxa:

 

  1. HOTELS ENERGÈTICAMENT EFICIENTS

L’energia elèctrica consumida a SB Hotels es fabrica en centrals de producció que no emeten CO2, ni residus nuclears.

Tots els nostres hotels de nova construcció compten amb Qualificació Energètica A, la màxima certificació d’eficiència energètica, que assegura que l’edifici integra tots aquells requisits constructius que permeten reduir les emissions de CO2 derivades del consum.

 

  1. CERTIFICATS ISO 9001 I 14001

El nostre ferm compromís per garantir un servei de màxima qualitat i que alhora sigui respectuós amb el medi ambient, ens ha portat a treballar sota els estàndards de les normes internacionals de gestió, obtenint la certificació ISO 9001:2015 de Gestió de la Qualitat i la certificació ISO 14001:2015 de Gestió Ambiental.

 

  1. APARCAMENT PER A VEHICLES ELÈCTRICS

Tots els nostres hotels de 4* i 4* Sup. compten amb places d’aparcament amb punts de càrrega universal per a tot tipus de vehicles elèctrics.

 

  1. PRODUCTES DE TEMPORADA I DE PROXIMITAT (KM. 0)

Promoure el consum saludable i de proximitat és una prioritat. Consumir productes de temporada i de Km. 0 no només repercuteix en la nostra salut, sinó que afavoreix la sostenibilitat i preserva l’entorn rural. Per això, treballem amb productors locals que aconsegueixen reduir sensiblement l’impacte ambiental derivat del transport, de l’emmagatzematge dels seus articles i de l’ús excessiu d’embalatges d’un sol ús.

A més, oferim en tots els Restaurants dels nostres hotels un menú saludable, confeccionat per experts nutricionistes, amb la finalitat de fomentar un entorn alimentari diversificat, equilibrat i sa.

 

  1. BICICLETES PER ALS NOSTRES CLIENTS

Des de SB Hotels fomentem la vida activa i saludable i l’ús de la bicicleta com un mitjà de transport sostenible. De la mà de la marca Orbea®, hem implantat una flota de bicicletes urbanes de passeig i e-bikes als nostres hotels situats a Barcelona i Tortosa:

  • Hotel SB Diagonal Zero
  • Hotel SB Glow
  • Hotel SB Icària
  • Hotel SB Corona Tortosa
  • Hotel SB Plaza Europa

 

  1. ELIMINEM LES AMENITIES D’UNIDOSI

Hem reemplaçat en tots els nostres hotels de 3* i 4* les amenities d’unidosi de gel i xampú per dispensadors de paret de gran capacitat, que ens ha permès, d’una banda, reduir notablement el volum de residus de plàstic generats, i per un altre, aprofitar al màxim el contingut. Referent al contingut, destaquem que es tracta d’una fórmula biodegradable al 98% i amb etiqueta Ecolabel.

 

A SB Hotels cuidem del present per a protegir el futur i treballem diàriament per continuar ampliant el nostre ferm compromís social i mediambiental, potenciant l’ús responsable dels recursos naturals disponibles.

Categories: hotel

Recent Posts

Últims Post