BENVINGUTS A SB HOTELS

Per | 29 July, 2021 | 0 comentaris

 

Amb més de 30 anys d’història, en SB Hotels comptem actualment amb 9 hotels i un 10è en construcció, la nostra cadena hotelera és una empresa que, per sobre de tot, té ànima, és per això que ‘Mediterranean Urban Concept’ és el leitmotiv que millor resumeix la nostra essència.

Vam néixer a les Terres de l’Ebre

Vam néixer en un enclavament privilegiat on el Riu Ebre es fon amb el Mar Mediterrani. I des de Tortosa, vam anar ampliant horitzons i obrint nous hotels a Barcelona, Tarragona i Terres de l’Ebre, incloent recentment el nostre últim hotel a Madrid el passat 2019.

Un concepte que va més enllà del Mediterrani

‘Mediteranean Urban Concept’ és una manera d’entendre les relacions humanes amb una personalitat basada en les nostres arrels mediterrànies. Hotels amb espais dissenyats amb la calidesa i la llum del Mediterrani, perquè et sentis com a casa des de qualsevol punt del món. En SB Hotels creem hotels urbans en ubicacions estratègiques, pròxims a recintes firals, a aeroports i a platges. A més, apostem per una gastronomia de proximitat i una vida saludable.

Perquè el caràcter mediterrani no és només una manera de relacionar-se sinó també una actitud i un estil de vida.

Senyals d’identitat

Pròxims, detallistes, humans, hospitalaris, optimistes, flexibles, són només alguns dels adjectius que ens defineixen. Creiem i apostem per un desenvolupament constant, diari i sostenible, amb energia positiva i ganes de continuar creixent.

Som mediterranis, som cosmopolites!

Descobreix més sobre nostra essència en el següent vídeo:

 

Categories: hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post