Coneixes la Festa del Renaixement de Tortosa?

Per | 17 July, 2019 | 0 comentaris

Festa del Renaixement a Tortosa

Durant la segona quinzena de juliol, la ciutat de Tortosa (Tarragona) es transporta al segle XVI per a donar pas a la Festa del Renaixement. Els carrers s’inunden dels colors i sabors de la Tortosa de fa 500 anys; un viatge al passat en el que la ciutat es transforma en un gran escenari. Una gran part de la població de Tortosa participa activament d’aquesta festa vestint-se d’època i participant en els més e 60 espectacles diaris que rememoren l’esplendor de la ciutat durant el Renaixement. 

La Festa del Renaixement, que aquest any es celebra del 18 al 21 de juliol, és considerada Festa de Interès Turístic Nacional i Placa d’Honor del Turisme de Catalunya. Una excusa perfecta per a descobrir el ric patrimoni històric, cultural i gastronòmic de Tortosa, situada en el cor de les Terres de l’Ebre (Tarragona).

I per a descansar, relaxa’t al nostre Hotel SB Corona Tortosa 4*, situat a pocs minuts del centre històric. L’hotel compte amb totes les comoditats per a que la teva estança sigui única: piscina, terrassa, restaurant i un gimnàs que faran que la teva estada sigui una experiència deu.

78

No deixis que t’ho expliquin i vine a disfrutar de la Festa del Renaixement amb SB Hotels. Reservant ara, obtindràs descomptes de fins el 23%.

No deixis escapar aquesta oferta d’estiu!

 

 

 

Categories: esdeveniments, turisme

Recent Posts

Últims Post