El millor espai pels teus esdeveniments a Barcelona

Per | 8 January, 2018 | 0 comentaris

Hotel-SB-Glow-Panoramic-Food¬Drink-Voladís

En ple districte 22@, l’Hotel SB Glow es converteix en un lloc ideal on celebrar actes i convencions amb capacitat per a 300 persones

Si estàs buscant un lloc on realitzar grans esdeveniments, conferències i reunions completament personalitzades, a sales amb llum natural, zones de restauració privades, servei d’àpats propi i tecnologia d’última generació, no ho dubtis: l’Hotel SB Glow és la teva millor opció. Estem orgullosos de presentar-te el nostre últim hotel – acabat d’inaugurar a Barcelona- i que amb un estàndard de 4 estrelles superior es convertirà en el teu millor aliat a l’hora d’organitzar un esdeveniment.

Ubicat al districte 22@, l’Hotel SB Glow gaudeix d’estar en un enclavament urbà on el caràcter innovador de múltiples companyies i start-ups tecnològiques conviuen amb el llegat industrial històric de Barcelona.

Dins o fora? Tu decideixes!

L’Hotel SB Glow té 7 sales modulars de fins a 370 m2 que es poden disposar en format teatre, escola, en forma d’U, banquet, cabaret o cocktail, segons les necessitats. A més, tots aquests espais estan dissenyats perquè puguis plantejar els teus esdeveniments tant dins de l’hotel com en zones exteriors comuns que et permetran gaudir del bon clima de Barcelona.

Hotel-Sb-Glow-Sala-reunión

Dóna-li un “aire” mediterrani i foodie als teus esdeveniments

Quan organitzes un acte, necessites acompanyar-te del millor servei gastronòmic. A l’Hotel SB Glow trobaràs diferents restaurants que t’oferiran versatilitat i qualitat de producte. A peu de carrer, trobaràs el MUC Restaurant, un exclusiu restaurant de brases mediterrànies que compta amb una zona reservada i tota la tecnologia necessària integrada perquè et puguis reunir mentre gaudeixes dels sabors més mediterranis  o simplement d’una bona copa de vi.

Hotel-SB-Glow-MUC-Restaurant

Reunions amb altura

Una altra de les opcions que ofereix el nostre nou hotel és la realització d’esdeveniments a l’impressionant terrassa Panoramic Food & Drink Pool – Voladís, situada a la última planta de l’edifici. Magnifiques vistes de la ciutat comtal, una piscina panoràmica a l’aire lliure i una zona de restauració on degustar còctels, sushi o altres plats gurmet. Sens dubte, a 34 metres d’alçada, aquest és l’espai més icònic de l’hotel.

_00A2280

Vols saber més sobre nosaltres? Contacta’ns i junts aconseguirem que el teu esdeveniment brilli com mai.

Contacta amb nosaltres mitjançant el correu:
sales@sbhotels.es

Categories: esdeveniments, hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post