Viu l’estiu a Tarragona i Terres de l’Ebre

Per | 12 June, 2018 | 0 comentaris

tarraco_romana

S’apropa l’estiu i és el moment d’escollir on anar de vacances. A SB Hotels t’ho posem fàcil i et proposem un viatge ple de cultura, naturalesa i alguna capbussada a les boniques platges de la Costa Daurada.

La Tàrraco Romana

Tarragona és sens dubte un destí ideal pels amants de la cultura romana. I és que és una ciutat plena d’història, amb una ubicació privilegiada per gaudir de les platges del Mediterrani.

Allotja’t al nostre Hotel SB Ciutat Tarragona (4*) i visita els llocs més emblemàtics de l’antiga Tàrraco: l’Amfiteatre, el Fòrum, el Circ o l’autèntica muralla romana. O si ho prefereixes, relaxa’t vora el mar després d’un agradable passeig per les rambles de la ciutat.

Rutes en bicicleta pel Delta de l’Ebre

Al sud, prop del riu Ebre, t’espera l’Hotel SB Corona Tortosa (4*), un referent dins el món del cicloturisme.
Tant si viatges amb família, sol o amb amics, en aquest hotel trobaràs tots els serveis i instal·lacions bikefriendly que puguis necessitar: lloguer de bicicletes mountainbike i bicicletes de muntanya elèctriques, guarda-bicis amb vigilància 24h, serveis de fisioteràpia, taller de reparacions, etc.

Lloga una bicicleta o porta la teva per descobrir les millors rutes per les Vies Verdes (ideal per a famílies), rutes BTT i rutes de carretera al Parc del Ports Tortosa – Beseït.

Per a més informació, consulta les nostres ofertes.

ciclismo_SB_hotels

Categories: esport, hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post