Celebra la teva boda més especial amb SB Hotels

Per | 10 May, 2018 | 0 comentaris

Novia_SB_HotelsLes millors celebracions a Barcelona, Tarragona i les Terres de l’Ebre

Estàs buscant el lloc ideal on celebrar la teva boda? A SB Hotels tenim la solució. T’oferim espais únics, els millors professionals i tots els detalls perquè el teu esdeveniment sigui perfecte. Nosaltres ens ocupem de tot perquè puguis viure el teu dia especial com et mereixes.

Donem importància als detalls

Perquè la teva boda compti amb tot luxe de detalls, comptem amb múltiples salons amb llum natural, espais a l’aire lliure, música, decoració floral, tecnologia d’última generació… tot el que necessites per celebrar aquesta ocasió única.

Quin festí!

Tot els nostres hotels compten amb un servei de restauració i càtering propi. Un menú elaborat amb productes de proximitat i adaptat a les teves necessitats. Plats amb ingredients saludables, plens de sabor i al més pur estil mediterrani. El banquet que sempre has somiat.

Una boda amb vistes al mar

L’Hotel SB Diagonal Zero (4* superior) es converteix en el lloc ideal per celebrar la teva boda.
Disposem de diversos salons amb llum natural i amb una capacitat de fins a 250 persones. Espais amplis i acollidors que podràs combinar amb les zones exteriors de l’hotel: un fantàstic pati interior a la planta baixa o la terrassa del terrat amb vistes a les platges de Barcelona i piscina pròpia.

13_15thlounge_A8409276Una boda de disseny des de les altures

Un escenari únic per a un dia inoblidable és el que t’ofereix l’Hotel SB Glow (4* superior), recentment inaugurat a Barcelona. Grans salons amb llum natural amb capacitat fins a 210 persones, ambients totalment nous, innovadors i amb un disseny trencador. I el millor de tot: una terrassa amb unes impressionants vistes de la ciutat on celebrar el vostre còctel o aperitiu a les altures. Si busques una boda elegant i amb estil, aquesta és la teva elecció.

Hotel-SB-Glow-Panoramic-Food¬Drink-VoladísPer a bodes urbanites

En plena ciutat de Barcelona trobem l’Hotel SB Icaria acabat de reformar i amb una categoria de 4*.
T’oferim el millor entorn per gaudir i compartir aquest dia especial amb la teva família i amics. Podem acollir fins a 360 convidats amb exclusives sales i una magnífica terrassa amb piscina on gaudir de la brisa mediterrània.

017_MG_1164 cropTria terrassa pel teu “sí vull”

Allunyat de la bullícia de la ciutat trobem l’Hotel SB Plaza Europa de 4*. Un establiment perfecte per a qualsevol esdeveniment, que ofereix diversos salons de totes les mides, amb llum natural i una capacitat màxima de 100 persones.
I el millor de tot, dos terrasses on gaudir del bon temps. La primera la trobem a la planta baixa, un ampli i maco espai perfecte per allotjar a tots els convidats. I si volem una boda a les altures podem escollir la terrassa ubicada a l’última planta, amb piscina i unes magnífiques vistes.

13_restaurantes_A8409487El jardí amb piscina ideal per a la teva boda

Si vols celebrar la teva boda a l’aire lliure, l’Hotel SB BCN Events, ubicat a Castelldefels i de 4*, és la teva millor opció. El nostre establiment t’ofereix grans espais interiors i exteriors, amb capacitat màxima de 300 persones i un ampli jardí i terrassa amb piscina per celebrar el teu esdeveniment amb la millor companyia. Un enclavament meravellós i especial perquè puguis gaudir d’un dia tan memorable.

_W3A1377Celebra la teva boda més tarraconense

Celebra aquest dia tan especial en un lloc amb història, en el que va ser l’antiga Tàrraco Romana.
El nostre Hotel SB Ciutat Tarragona, de 4*, t’ofereix quatre salons a escollir, amb una capacitat de fins a 200 persones. Posem a la teva disposició el millor equip professional perquè et puguis despreocupar i gaudir al màxim del teu esdeveniment.

_W3A3625

Un paratge natural per a la teva boda

Un enclavament bucòlic com el Delta de l’Ebre és el que t’ofereix el nostre recentment reformat Hotel SB Corona Tortosa (4*). Els millors espais a l’aire lliure, terrassa amb piscina i zona de jocs per a nens, un ambient que enamorarà a tots els teus convidats. L’establiment posa a la teva disposició salons amb capacitat màxima de 200 persones, perquè trïis el que millor s’adapti a les teves necessitats.

030_MG_2160

Categories: Casaments I Esdeveniments Socials, esdeveniments, hotel

Recent Posts

Últims Post