La millor Escapada amb Estrella per als culés

Per | 27 February, 2018 | 0 comentaris

SB-Hotels-Escapada-con-estrella

T’agrada el futbol? Tenim la millor oferta per a tu: Nit d’hotel a Barcelona i entrades per al Tour Blaugrana FC Barcelona.

Amb aquesta Escapada amb Estrella podràs descobrir els racons més emblemàtics del Camp Nou. Converteix-te per un dia en un jugador del Barça: trepitja la gespa del camp, camina pel túnel de vestuaris, visita la sala de premsa i seu a la banqueta com un professional més!

Aquest tour, també inclou entrades per veure el Museu del FC Barcelona, on faràs un viatge per la història del club, podràs conèixer els jugadors més importants i veuràs de primera mà tots els trofeus aconseguits pel club. Gaudiràs de la zona audiovisual i d’instal·lacions multimèdia, així com de l’Espai Messi, dedicat a un dels millors jugadors del món.

I per acabar aquesta magnífica experiència, allotja’t a un dels nostres SB Hotels de Barcelona, tots ells de 4 estrelles i 4 estrelles superiors. Podràs escollir entre el SB Diagonal Zero, ubicat al Fòrum de Barcelona i amb vistes al mar. També podràs escollir l’Hotel SB Glow, de recent obertura i disseny impressionant. Més proper a les platges hi trobaràs l’Hotel SB Icaria. Si vols proximitat al Camp Nou i a Plaça Espanya, a l’estació de l’AVE o a l’aeroport, et recomanem l’hotel SB Plaza Europa. Per últim, si prefereixes desconnectar de la gran ciutat i ubicar-te a Castelldefels, també pots fer-ho a través del nostre Hotel SB BCN Events.

 

Categories: hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post