No et perdis les nostres “Escapadas con Estrella”

Per | 27 February, 2018 | 0 comentaris

ElNacional_EscapadasConEstrella_072

SB Hotels i Estrella Damm s’uneixen per a oferir-te les seves Escapades amb Estrella, amb les quals podràs viure experiències inoblidables mentre gaudeixes d’estades úniques. Descobreix ara l’oferta i no perdis l’oportunitat de viure-ho per tu mateix.

Gaudeix d’una experiència gastronòmica a El Nacional Barcelona. Descobreix la manera més original i divertida de conèixer i visitar la ciutat amb la nostra escapada “Barcelona en e-bike”. Escull l’escapada que més t’agradi i allotja’t en un dels nostres hotels.

Des de SB Hotels, volem proposar-te experiències úniques, activitats que vinculen la gastronomia, la cultura i la història. Uns paquets exclusius amb allotjament inclòs per compartir amb els amics o amb la família.

El pla perfecte per a recórrer els racons més autèntics de Barcelona

Et proposem nostra escapada amb Barcelona en e-bike, la manera més original i divertida de conèixer i visitar la ciutat. El pla perfecte per a recórrer els racons més autèntics de Barcelona amb bicicleta elèctrica, un transport ecològic i còmode per a tots els públics. Et podràs allotjar en qualsevol de nostres SB Hotels de Barcelona, pots triar entre l’Hotel SB Diagonal Zero, situat davant del Fòrum; l’Hotel SB Icària situat al costat de les millors platges o l’Hotel SB Glow, situat en el districte 22@, al costat de Plaza de les Glòries.

bici_verda_low

Una cita amb la millor gastronomia de la península ibèrica

Heu estat mai a El Nacional Barcelona? Amb aquesta escapada et proposem descobrir el multiespai gastronòmic de referència a la capital catalana. Un local amb 4 restaurants i 4 barres especialitzades. A La Llotja, t’hi espera el peix i marisc fresc. A La Braseria degustaràs les millors carns del país. També hi trobaràs La Taperia, La Paradeta i la Barra d’ostres. Tu tries!

I després d’un bon sopar, teniu un hotel que us espera. Podeu triar entre els nostres establiments a Barcelona, tots ells de 4* i 4* superiors:  SB Diagonal ZeroSB GlowSB IcariaSB Plaza Europa o el SB BCN Events (Castelldefels).

SB-Hotels-Escapada-con-estrella

 

Tras la pista de Gaudí: Un viatge pel temps en l’atmosfera del segle XIX pels carrers de la Colònia Güell.

Descobreix una de les colònia industrials amb un cuidat patrimoni històric a través de la nostra Escapada amb Estrella. Visita la sorprenent cripta de Gaudí, on l’arquitecte utilitza per primera vegada i de manera conjunta, les seves innovacions arquitectòniques. Explora els llocs més destacats de Catalunya en l’exposició Catalunya en Miniatura. Per a finalitzar el viatge, us espera un bon descans en un dels nostres hotels SB.

SB-Hotels-Escapadas-con-estrella

 

La Tarraco Romana: Una rica herència romana i medieval

Descobreix la Tarraco Romana amb la teva família o amics en una emocionant visita guiada a través d’aquesta Escapada amb Estrella. Coneix els secrets de l’antiga capital romana que va ser declarada l’any 2000 com a Patrimoni de la Humanitat per la Unesco. Les restes arqueològiques de Tarragona són molt nombroses i estan repartits per tota la ciutat, encara que els més interessants es concentren en el casc vell. Passeja pels seus edificis més emblemàtics i acaba la jornada a l’Hotel SB Ciutat de Tarragona o l’Hotel SB Express Tarragona.

Turismo cultural en Tarragona con SB Hotels

 

Aventura en canoa per l’Ebre: Una aventura per a compartir amb la teva família o els teus amics

Descendeix les aigües del riu Ebre en una piragua individual o doble, envoltat d’espectaculars vistes en un entorn privilegiat a través d’aquesta Escapada amb Estrella. Allotja’t a l’Hotel SB Corona Tortosa situat en un entorn ideal. És l’oportunitat perfecta per a navegar al teu aire per un dels rius més emblemàtic. Una vivència divertida i accessible per a tots els públics, que canviarà per sempre la teva percepció del riu. El esmorzar bufet corre del nostre compte!

Pato

 

Nedant entre tonyines en el mediterrani: En els incomparables paisatges de la de la Costa Daurada

Navega amb els teus amics o la teva família en un modern catamarà amb aquesta Escapada amb Estrella. Amb destinació a les piscines de Balfegó, uns vivers flotants on nedareu entre tonyines vermelles salvatges. De camí a terra ferma, podreu degustar un dels peixos més preuats del Mediterrani: “El gegant vermell”. A boca de nit podreu comentar el millor de la vostra aventura a l’Hotel SB Corona Tortosa.

Peces4

Categories: ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post