Visita els millors parcs naturals de Barcelona

Per | 29 May, 2018 | 0 comentaris

Parc_Ciutadella_BCNTant si vens de viatge de negocis com per descobrir Barcelona i fer turisme, sempre va bé desconnectar, practicar esport o simplement, gaudir de la naturalesa, per això des de SB Hotels et recomanem que visitis els parcs i jardins públics que es troben a la ciutat i els seus voltants.

El Parc de la Ciutadella

A escassos 15 minuts a peu del recentment reformat Hotel SB Icaria, de 4*, es troba un dels emblemes de Barcelona: el Parc de la Ciutadella. Un exemple de biodiversitat que compta amb més de 100 espècies vegetals i arbres, alguns d’ells centenaris. Té una extensió de més de 17 hectàrees i en ell, alhora que passejar i gaudir del seu paisatge, també es poden realitzar diverses activitats com navegar amb barca pel seu gran estany, o participar en alguna de les propostes lúdiques que amb gran assiduïtat s’organitzen en les seves instal·lacions, com a concerts o mercats a l’aire lliure.

Els Jardins de Joan Maragall

El modern Hotel SB Plaza Europa (4*) sup. se situa al nou cor financer de Barcelona, al costat d’un dels paratges més extraordinaris, i menys coneguts de la ciutat: els Jardins de Joan Maragall.

L’elegància en el seu conjunt que desprèn aquest paratge, igual que la seva àmplia extensió, fonts ornamentals i les 32 escultures a l’aire lliure, et traslladaran a una altra època. Envoltat de naturalesa, s’erigeixen amplis parterres als laterals de la seva esplanada, donant bona mostra de la seva gran biodiversitat d’espècies vegetals, algunes d’elles d’origen mediterrani com l’alzina i l’om.

El Parc de Diagonal Mar

L’Hotel SB Diagonal Zero (4* superior) està situat en una zona privilegiada. Orientat al mar, pots banyar-te en la brisa mediterrània i deixar-te portar per les grans avingudes que envolten l’hotel, aprofitar per passar una tarda de shopping i concloure la teva jornada deixant-te impressionar al Parc de Diagonal Mar, el segon més gran de la ciutat amb 340.000 metres quadrats d’extensió.

Aquest parc és conegut popularment com el dels tobogans gegants, per les enormes estructures metàl·liques en forma de tobogan que es combinen amb el seu entorn natural, donant-li un toc d’originalitat i convertint-ho en un espai de diversió per a tota la família.

El Parc Natural del Garraf

Situat en el municipi de Castelldefels, es troba l’Hotel SB BCN Events (4). Proper a ell es troba un dels espais protegits més impressionants de Catalunya: el Parc Natural del Garraf. Aquest bell lloc es caracteritza pel seu paisatge escarpat en les seves 12.820 hectàrees i dividit en dos grans espais: d’una banda, el compost per roca calcària i, per un altre, el format per conglomerats de color vermellós.

Des de SB Hotels t’aconsellem que et deixis portar pels diferents itineraris marcats i senyalitzats al parc per anar descobrint aquest impressionant massís.

Categories: turisme

Recent Posts

Últims Post