Santa Tecla: la Festa Major de Tarragona

Per | 10 September, 2019 | 0 comentaris

Santa Tecla

Setembre ja és aquí i és moment de donar tret de sortida a les festes de Santa Tecla.  Del 14 al 24 de setembre Tarragona es guarneix per celebrar l’esdeveniment més esperat de l’any; la festa anual de la seva patrona. Castellers, balls, concerts, correfocs, sardanes… envaeixen per uns dies la tranquil·litat de la ciutat.  

Santa Tecla és la festa major de Tarragona i és considerada una de les tradicions més riques de tot el territori nacional. El seu origen es remunta a l’any 1321 amb l’arribada a la ciutat del braç de Santa Tecla per intercessió del rei català Jaume II.

Prop de 500 activitats composen el programa d’actes. Locals i visitants gaudeixen d’un extens i variat programa d’activitats d’oci, culturals i gastronòmiques aptes per a tots els públics.

Si vols gaudir de la festivitat popular i conèixer la història de la ciutat de primera mà, el nostre Hotel SB Ciutat Tarragona de 4*i el nostre Hotel SB Express Tarragona de 3* són el lloc ideal. La seva privilegiada ubicació et permetrà accedir fàcilment a qualsevol punt de la ciutat i descobrir l’extens patrimoni cultural de l’antiga Tàrraco mentre passeges.

jacuzzi-suite_8

express

No deixis que t’ho expliquin i viu les festes de Santa Tecla amb SB Hotels. Reserva ara la teva estància al nostre Hotel SB Ciutat Tarragona 4* o Hotel SB Express Tarragona 3* i obtindràs un descompte de fins el 21% en la teva reserva. Aquesta oferta també inclou un còctel de benvinguda, pàrquing gratuït i late check out fins a les 14.00. Descobreix tots els avantatges i viu la Festa Major amb SB Hotels!

 

Categories: esdeveniments, hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post