Viu La Mercè 2019 amb SB Hotels

Per | 20 September, 2019 | 0 comentaris

shutterstock_369546866

Arriba la data més esperada pels barcelonins: les festes de La Mercè, una infinitat de celebracions dedicades a la patrona de la ciutat comtal que no et pots perdre. Per a això, des de SB Hotels t’oferim les millors ubicacions per a que gaudeixis d’aquest gran esdeveniment.

 

Comença la festa!

 

Del 20 al 24 de setembre de 2019, Barcelona es vesteix de gala per acollir un programa ple d’actes:

  • Música a l’aire lliure
  • Exhibicions de “castellers”
  • Espectacles visuals
  • Activitats infantils
  • Tallers
  • Esdeveniments gastronòmics
  • Espectacles pirotècnics
  • L’esperat Piromusical que posa el punt final a les festes

 

Els millors concerts prop de SB Hotels

Gairebé un centenar de formacions musicals ompliran de música tota Barcelona durant les festes de La Mercè. Des de SB Hotels us proporcionem diferents opcions perquè gaudiu de la varietat musical.

Si t’agrada la música comercial, el pop actual i els grups de moda l’escenari de l’avinguda Maria Cristina és la teva elecció ideal. Allotja’t al nostre Hotel SB Plaza Europa (4*) i gaudeix de la festa. A més, en aquesta ubicació, podràs viure un dels espectacles més esperats i que posa punt i final a les festes de la Mercè: el Piromusical que engloba música, focs artificials i diferents elements visuals. No podem imaginar una millor forma d’acomiadar l’estiu!

Una altra de les teves opcions és l’escenari de la platja del Bogatell, situat a escassos minuts de l’Hotel SB Icària (4*) que acull caps de cartell i grans artistes del panorama nacional.

En canvi, si t’agrada la música més alternativa, no pots deixar escapar els concerts que organitza el Festival Bam. Un aparador de grups emergents i descobriments del pop, rock, folk o electrònica del panorama nacional o internacional. Un total de 42 concerts que tindran lloc en la plaça d’Àngels, la plaça Joan Coromines i en l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. La teva millor opció per a allotjar-te a pocs metres d’aquest últim espai és el nostre Hotel SB Glow (4* sup.), situat en la plaça de les Glòries i a 20 minutos caminant d’aquest escenari. La millor opció per a gaudir de la bona música i gaudir d’un hotel de nova generació amb tota classe de comoditats.

 

6_junior_suite_O1A1658_ok

Viu La Mercè en família a l’Hotel SB Icària

Un altre dels escenaris que ens podeu perdre-us és el Parc de la Ciutadella que alberga tot tipus d’arts audiovisuals. El parc de la Ciutadella, a tan sols 15 minuts caminant de l’Hotel SB Icària (4*), s’omple en aquestes dates d’activitats per a tots els públics i edats. A més de gaudir de la seva bellesa, podràs assistir a espectacles de teatre, màgia, dansa, sessions de música, tallers, espectacles de llums… Un pla per a passar en família i/o amics i gaudir de l’oferta gastronòmica que ofereixen els food trucks situats al llarg del parc.

SBicaria

Si vols veure Barcelona en tota la seva esplendor, no et perdis la seva festa major. A més de totes les nostres recomanacions, podràs gaudir també d’actes oficials i moltes més activitats en el centre de la ciutat, al qual podràs accedir des de qualsevol dels nostres hotels en transport públic. Barcelona convidada cada any a una ciutat i aquest any és el torn de Beirut. Durant els 5 dies que duraran les festes, Barcelona mostrarà un tast de cultura libanesa amb diferents espectacles de teatre, dansa, música i projeccions de cinema libanès.

Reserva ja!

Categories: esdeveniments, hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post