Fira Gran Via Barcelona

MOBILE WORLD CONGRESS 2020 BARCELONA

Entre els propers dies 24 i 27 de febrer tindrà lloc a Barcelona el Mobile World Congress 2020, el congrés mundial líder al sector de la tecnologia mòbil. Quatre dies d’intens programa ple de conferències, reunions, exposicions i una infinitat d’activitats paral·leles que converteixen al MWC en un dels congressos més espectaculars del món.

L’epicentre del congrés se situarà als pavellons 1 i 2 del recinte Fira Gran Via, a L’Hospitalet de Llobregat, i comptarà amb la presència de la immensa majoria de fabricants i marques del mercat dels smartphone, així com amb nombrosos líders i gurus que oferiran ponències i xerrades a les més de 109.000 persones que s’espera que visitin el saló aquest any, convertint-se així en el congrés més important que tindrà lloc a Barcelona al 2019.

Per a més informació, pots visitar la pàgina web oficial del Mobile World Congress 2020.

On allotjar-se durant el Mobile World Congress 2020?

A SB Hotels comptem amb 5 hotels de primera categoria a Barcelona. L’Hotel SB Plaza Europa, situat a poques passes del recinte Fira Gran Via és sens dubte una opció immillorable per als visitants al MWC. Altres opciones excel·lents són els nostres hotels SB Diagonal Zero, SB Glow i SB Icaria, que et permetran descobrir altres zones d’una ciutat compromesa amb el Mobile World Congress. El nostre Hotel SB BCN Events, situat a Castelldefels, et permetrà un accés fàcil i ràpid tant al recinte Fira Gran Via com a l’Aeroport de Barcelona-el Prat.