Sb Hotels

SB Experience

Diferents hotels, diferent localització, però sempre la mateixa essència.

Una personalitat assentada a les nostres arrels mediterrànies. Hotels amb espais dissenyats amb la calidesa i la llum de la Mediterrània, perquè et sentis com a casa.

Despertar-te el desig de repetir tantes vegades com vulguis i amarar la bellesa d’aquesta terra.

T’obrim les portes a sentir l’experiència de viure en un ambient únic.

Sb Hotels

Mediterranean Urban Concept

Més que allotjar-te, viure.

Espais de vida creats per fer-te sentir a gust, de veritat.

Donar-te molt més que un bon hotel urbà. Cultura del descans, l’oci, la cuina i la gastronomia.

El teu plaer de treballar. La teva escapada romàntica perfecta. Les vacances que et renoven. I on tota la teva família pot sentir més.

Som mediterranis, som cosmopolites

Sb Hotels

La nostra trajectòria

Fa més de 30 anys, SB Hotels va obrir les portes del seu primer establiment hoteler a Sant Carles de la Ràpita, de la mà de Joan Subirats Berenguer. El 1994, es va establir, a la ciutat de Tortosa, l’Hotel SB Corona Tortosa 4 *, convertint-se també en seu de la companyia.

Quatre anys després, s’inaugura l’Hotel SB Ciutat de Tarragona 4 *. El 2003 i en la mateixa localitat, obre les portes l’Hotel SB Express Tarragona 3 *, un hotel urbà i funcional.

Sb Hotels

Seguidament, el 2004, SB Hotels s’expandeix fins arribar a Barcelona amb l’Hotel SB Icaria 4 *, en plena Vila Olímpica i prop de la platja. A la mateixa línia de mar, vam arribar fins a l’obertura de l’Hotel SB Diagonal Zero, el primer hotel 4 * superior. A la zona del Fòrum de Barcelona i al costat del CCIB. Dos anys després, obre a Castelldefels l’Hotel SB BCN Events 4 *. L’any 2013, a la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat, té lloc l’obertura de l’Hotel SB Plaça Europa 4 *. A un pas d’un dels recintes firals més importants d’Europa.

Finalment, l’última inauguració d’SB Hotels és en l’any 2017, amb l’Hotel SB Glow 4 * superior, al districte 22 @ i al costat de la Plaça de les Glòries. Aquest establiment, contribueix al conjunt d’hotels a tenir una oferta de més de 1.100 habitacions a Barcelona.

Sb Hotels

DESCUBRE SB HOTELES

We love green
Sentir-se verd

Estimem el medi ambient. Els nostres espais són energèticament eficients i adaptats, amb recollida selectiva de residus. Perquè creure en el confort i en un món millor és possible.

We love sports
Millora sempre

Si gaudeixes amb l’activitat i l’esport, ets un dels nostres. A SB Hotels promovem la bona forma i l’activitat esportiva. Fomentem la seva pràctica habitual i patrocinem actes. I tu disposaràs d’instal·lacions idònies, per el teu estil de vida fit.

We love pets
Un hoste més

#WeLovePets. I sabem l’important que és per a tu que la teva mascota gaudeixi d’aquesta estada. Per això, et facilitem la normativa dels nostres establiments pet friendly:

CONDICIONES PER A MASCOTES
We love kids
Els nens primer

L’energia que tenen els nens és única i ens encanta. Aquí, gaudiran. I el seu viatge familiar esdevindrà un record únic.

Tenim grans idees perquè les vacances amb petits siguin com han de ser:

Primer nen gratis, fins als 10 anys.

En habitació amb dos adults.

Welcome Pack

Un regal per a cada nen, fins als 10 anys.

Menú infantil

Al restaurant.

Habitacions més àmplies

Espai adequat per a tota la família.

Canals infantils

A TV de l’habitació.

Bressol gratuït

Per a menors de dos anys.

Un per habitació.

Segons disponibilitat.

X
SB Experience tu hotel Desktop

Els nostres hotels

Entorns relaxats, vivències irrepetibles, espais que allotgen milers de possibilitats.

8 hotels per viure múltiples experiències.

Tria el teu