SB Experience

Diferents hotels, diferent localització, però sempre la mateixa essència.

Una personalitat assentada a les nostres arrels mediterrànies. Hotels amb espais dissenyats amb la calidesa i la llum de la Mediterrània, perquè et sentis com a casa.

Despertar-te el desig de repetir tantes vegades com vulguis i amarar la bellesa d’aquesta terra.

T’obrim les portes a sentir l’experiència de viure en un ambient únic.

Hotel Barcelona

Mediterranean Urban Concept

Més que allotjar-te, viure.

Espais de vida creats per fer-te sentir a gust, de veritat.

Donar-te molt més que un bon hotel urbà. Cultura del descans, l’oci, la cuina i la gastronomia.

El teu plaer de treballar. La teva escapada romàntica perfecta. Les vacances que et renoven. I on tota la teva família pot sentir més.

Som mediterranis, som cosmopolites

La nostra trajectòria

Fa més de 30 anys, SB Hotels va obrir les portes del seu primer establiment hoteler a Sant Carles de la Ràpita, de la mà de Joan Subirats Berenguer. El 1994, es va establir, a la ciutat de Tortosa, l’Hotel SB Corona Tortosa 4 *, convertint-se també en seu de la companyia.

Quatre anys després, s’inaugura l’Hotel SB Ciutat Tarragona 4 *. El 2003 i en la mateixa localitat, obre les portes l’Hotel SB Express Tarragona 3 *, un hotel urbà i funcional.

Hotel Castelldefels


Seguidament, a l’any 2004, SB Hotels s’expandeix fins a arribar a Barcelona amb l’Hotel SB Icària 4, en plena vila olímpica i prop de la platja. En la mateixa línia de mar, arribem fins a l’obertura de l’Hotel SB Diagonal Zero, el primer hotel 4* superior. En la zona del Fòrum de Barcelona i al costat del CCIB. Dos anys després, obre a Castelldefels l’Hotel SB BCN Events 4*. L’any 2013 i a la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, té lloc l’obertura de l’Hotel SB Plaza Europa 4*. A un pas d’un dels recintes firals més importants d’Europa. L’any 2017 s’inaugura l’Hotel SB Glow 4* superior, en el districte 22@ i al costat de la Plaça dels Glòries.

Finalment, l’última inauguració de la cadena té lloc l’any 2019, amb l’Hotel SB Express Madrid Norte 3*, localitzat a San Sebastián de los Reyes i que es converteix en el primer hotel de la cadena fora de Catalunya. Aquest establiment contribueix al conjunt d’hotels a tenir una oferta de més de 1.700 habitacions.

Hotel Barcelona

DESCUBRE SB HOTELS

We love green
Sentir-se verd

Estimem el medi ambient. Els nostres espais són energèticament eficients i adaptats, amb recollida selectiva de residus. Perquè creure en el confort i en un món millor és possible.

MÉS INFORMACIÓ
We love sports
Millora sempre

Si gaudeixes amb l’activitat i l’esport, ets un dels nostres. A SB Hotels promovem la bona forma i l’activitat esportiva. Fomentem la seva pràctica habitual i patrocinem actes. I tu disposaràs d’instal·lacions idònies, per el teu estil de vida fit.

X