EL TEU HOTEL FAMILIAR A BARCELONA

Feu de la Ciutat Comtal la vostra segona llar

Poques ciutats al món ofereixen un ventall tan ampli d’activitats per a famílies com Barcelona. La capital catalana és el lloc idoni per descobrir tots junts, des dels petits fins als més grans, tots gaudireu de Barcelona per igual.

hoteles familiares barcelona

En família, Barcelona és més divertida

Els plans i activitats per fer amb els teus a Barcelona es compten per milers.

Descobrir la rica arquitectura que decora cada carrer, passejar pels innombrambles parcs i jardins, capbussar-se en alguna de les platges que dibuixen el litoral o, simplemente, seure en una cafeteria a observar l’anar i venir de la gent.

Qualsevol d’aquests plans us farà gaudir de cada petit instant a la ciutat, vosaltres decidiu amb quins us atreviu.

HABITACIONS FAMILIARS A BARCELONA

Hotel SB Glow 4*S

Situat al districte 22@, el nou “hub” tecnològic de Barcelona, l’ubicació de l’Hotel SB Glow permet arribar a qualsevol punt de la ciutat en pocs minuts.

Des de l’impressionant terrassa podreu contemplar l’skyline de la ciutat i relaxar-vos mentre gaudiu d’un bany a la piscina durant la caiguda del sol.

La vostra habitació familiar us ofereix totes les comoditats per fer de les vostres vacances a Barcelona una experiència única.

Veure habitació

Hotel SB Diagonal Zero 4*S

Des de l’Hotel SB Diagonal Zero, situat a poques passes d’un gran Centre Comercial, del Fòrum i del CCIB, es pot arribar a les platges de Barcelona en pocs minuts.

Gaudiu de les vistes al mar que es poden contemplar des de la terrassa de l’últim pis, d’un bany a la piscina o de la zona Spa & Wellness.

Les dues habitacions comunicades que formen les habitacions familiars de l’Hotel SB Diagonal zero estan especialment dissenyades per que gaudiu d’una comoditat absoluta i d’un descans perfecte.

Veure habitació

Hotel SB Icaria ****

Si voleu visitar les platges de Barcelona, l’Hotel SB Icaria es el vostre lloc. La seva ubicació, en plena Vila Olímpica, al costat del mar i a prop del Parc de la Ciutadella i del tradicional barri de Poblenou, fan d’aquest hotel el lloc ideal per visitar Barcelona amb la familia.

Gaudir de la piscina, de la terrassa y de l’art del bon menjar que es practica al Restaurant Icaria son plans perfectes per les teves vacances.

Les habitacions familiars de l’Hotel SB Icaria estan formades per dos espais diferenciats, per a que gaudiu de la comoditat d’estar junts sota el mateix sostre.

Veure habitació

Hotel SB Plaza Europa ****

Amb un gran Centre Comercial i un dels recintes ferials més grans d’Europa a poques passes, una bona connexió amb l’aeroport i a escassos minuts en metro del centre de Barcelona i de L’Hospitalet de Llobregat, l’Hotel SB Plaza Europa és un triomf segur en les teves vacances en família.

Relaxar-se a la terrassa de l’hotel, nedar a la piscina i contemplar les espectaculars vistes. Tots junts. ¿Se us acudeix un pla millor?

A l’Hotel SB Plaza Europa trobareu les habitacions familiars ideals per a tots vosaltres. Des del primer fins a l’últim detall han estat pensats amb cura per brindar-vos una experiència 10 i una estada perfecta.

Veure habitació

Hotel SB BCN Events 4*S

L’Hotel SB BCN Events se situa a Castelldefels, a prop del centre de la ciutat, de les platges i de l’aeroport. A més, la seva ubicació permet un fàcil i ràpid accés al centre de Barcelona.

Gaudiu dels enormes jardins que envolten l’hotel, de la bonica zona de la piscina i del plaer de menjar al Restaurant eSBo.

Les habitacions familiars de l’Hotel SB BCN Events convertiran cada instant de la vostra estada en únic, gràcies a les dues espacioses i modernes habitacions comunicades entre si.

Veure habitació