EL TEU HOTEL FAMILIAR A TARRAGONA

L’antiga joia de l’Imperi Romà als vostres peus

La província de Tarragona és ideal per descobrir en família. Des dels més petits fins als més grans, tots trobareu a Tarragona un lloc acollidor, vibrant i que respira Història a cada cantonada.

AV.EB shutterstock_206648971 (1)

Tarragona us dóna la benvinguda

La província compta amb una infinitat de plans i activitats per fer en família.

Descobrir els vestigis de l’antiga Tarraco Romana que encara avui perduren, relaxar-se a les boniques platges que dibuixen la costa o gaudir de la rica gastronomia local.

Qualsevol d’aquests plans us permetrà gaudir de cada instant a Tarragona, vosaltres decidiu amb quins us atreviu.

HABITACIONS FAMILIARS A TARRAGONA

Hotel SB Ciutat Tarragona ****

Situat a la Plaça Imperial Tarraco, en ple centre neuràlgic de la ciutat, l’Hotel SB Ciutat de Tarragona és el punt de sortida perfecte per la vostra visita.

Relaxar-se a la terrassa, gaudir del plaer de nedar a la piscina situada a l’últim pis o tastar un exquisit plat al Restaurant Mare Nostrum. Tots junts. ¿Se us acudeix un pla millor?

Les habitacions familiars de l’Hotel SB Ciutat de Tarragona compten amb tot el necessari per fer de cada instant una experiència inoblidable.

Veure habitació

Hotel SB Express Tarragona ***

L’Hotel SB Express Tarragona és el vostre millor aliat per visitar una ciutat que us deixarà bocabadats. La seva ubicació, en una zona moderna i dinàmica al costat del centre de Tarragona, us permetrà arribar a qualsevol racó en pocs minuts.

L’Hotel compta amb habitacions quàdruples especialment dissenyades per oferir-vos un descans i un relax absoluts després d’un intens dia a la ciutat.

Veure habitació

Hotel SB Corona Tortosa ****

Veniu a descobrir junts les Terres de l’Ebre i gaudiu de les instal·lacions de l’Hotel SB Corona Tortosa, situat a pocs minuts del centre d’una de les ciutats més boniques de Catalunya.

Gaudir de la piscina, de la terrassa i de l’art del bon menjar que es practica al Restaurant SOM són plans perfectes per les vostres vacances.

Tot i que el millor pla, sens dubte, és convertir els moderns, amplis i pràctics apartaments familiars de l’Hotel SB Corona Tortosa en la vostra segona llar.

Veure habitació