Allotja’t en SB Hotels i descobreix les nostres rutes de running preferides

Per | 15 February, 2024 | 0 comentaris

A SB Hotels des del nostre programa welovesports, promovem un estil de vida saludable i esportiu, tant entre els nostres clients, com els nostres treballadors, on hem volgut ampliar la nostra oferta esportiva creant un nou projecte enfocat en el running.

Des d’ara, a través de la nostra web, podreu gaudir de diferents rutes que hem dissenyat amb Jaume Leiva per a les diferents destinacions de SB Hotels.

 

Són rutes amb diferents recorreguts, des de costaners fins a muntanya, tots pensats perquè les puguis gaudir des d’un altre punt de vista en el teu viatge.

A més, comptaràs amb diferents tipus de distàncies, desnivells i dificultats, perquè la teva experiència sigui el més personalitzada possible.

 

Qui es Jaume Leiva?

És un atleta de Terrassa que en el 2012 es va fer un lloc a l’elit de l’atletisme nacional i va passar de corredor popular a atleta internacional, gràcies a les seves victòries en curses prestigioses com la Behobia-Sant Sebastià i el Campionat d’Espanya de Mig Marató 2012, fins i tot va arribar a participar en el Campionat del Món de Mig Marató.

A més de la seva carrera professional, és entrenador personal amb més de 16 anys d’experiència en els sectors Fitness, Wellness i Rendiment Esportiu, fent-ho així un perfecte mentor en les nostres rutes de running.

 

Hotels a Barcelona

Hotel SB Diagonal Zero

5 km -> Strava ; Wikiloc

12 km -> Strava ; Wikiloc

 

Hotel SB Icaria

5 km -> Strava ; Wikiloc

9 km -> Strava ; Wikiloc

 

Hotel SB Glow

5 km -> Strava ; Wikiloc

10 km -> Strava ; Wikiloc

 

Hotel SB Plaza Europa

5 km -> Strava ; Wikiloc

8 km -> Strava

 

Hotel SB BCN Events

5 km -> Strava ; Wikiloc

14 km -> Strava ; Wikiloc

 

Hotels a Tarragona

Hotel SB Express Tarragona

5 km -> Strava ; Wikiloc

10 km -> Strava ; Wikiloc

 

Hotel SB Ciutat Tarragona

5 km -> Strava ; Wikiloc

10 km -> Strava ; Wikiloc

 

Hotel SB Corona Tortosa

8 km -> Strava

 

Aquestes rutes faran que la teva estada als nostres hotels sigui d’allò més completa i esportiva, si ets amant del running o estàs començant a fer-ho. Gaudiràs de Tarragona i Barcelona mentre fas el que més t’agrada juntament amb nosaltres, córrer!

Categories: esport, hotel

Recent Posts

Últims Post