Descobreix els millors hotels per passar la Setmana Santa a Barcelona, Tarragona o Madrid

Per | 10 March, 2024 | 0 comentaris

La Setmana Santa està a punt d’arribar i és moment de planificar la teva pròxima escapada. Alguns dels destins que et recomanem per a que hi visques unes vacances inoblidables són Barcelona, Tarragona o Madrid.

Ara és bon moment per passejar per les millors platges de la capital català, Allotjat en un dels nostres SBHotels. Descobreix els seus carrers comercials, gaudeix d’una gran oferta cultural i compra una bona mona de Pasqua com marca la tradició de Setmana Santa.

Oferta Hotel Setmana Santa 2023

Des del dissabte 1 al dijous 10 d’abril si t’allotges amb nosaltres podràs gaudir de descomptes de fins al -20% si reserves 2 nits o més. A més podràs gaudir d’altres beneficis com esmorzar inclòs i late check-out gratuït fins les 14:00h.

Setmana Santa a Barcelona

Tant si viatges tot sol, amb parella o amb família el teu destí és Barcelona, aquesta ciutat t’ofereix una gran variació d’activitats i plans que faran que la teva escapada digui de tot menys avorrida. Recórrer alguna de les platges més conegudes com la Marbella o la Barceloneta, pujar al mirador Torre Glòries, ubicat al modern districte  del 22@, a gaudir de les vistes de la ciutat o, passejar pels seus carrers més cosmopolites i comercials com Passeig de Gràcia, són tant sols algunes de les propostes durant la teva escapada.

Consulta més detalls en cadascun dels hotels de la ciutat:

Setmana Santa a Tarragona

Sol, platja, natura en estat pur, turisme cultural i gastronomia mediterrània t’esperen per a que gaudeixis de els teus dies a Tarragona i Terres de l’Ebre.

Allotjat en un dels nostres SBHotels de la ciutat i podràs visitar la Tarraco romana, recórrer les platges de la Costa Daurada o gaudeix d’un bon arròs al Port de Tarragona.

Per altra banda si el que busques és una escapada més enfocada a la natura i al esport t’aconsellem allotjar-te al nostre Hotel de Tortosa. Lloga una bicicleta o porta’t la teva per descobrir les millors rutes per les Vies Verdes, un pla ideal per a les famílies, rutes BTT i rutes de carretera al Parc dels Ports de Tortosa- Beseit.

Consulta més detlles: 

Setmana Santa a Madrid

Visitar Madrid sempre es una bona opció, ja sigui en hivern o estiu, tardor o primavera. La seva gran oferta cultural i gastronòmica farà que sigui aquest el destí escollit. Passejar pel Retiro o prendre una copa en un dels seus fantàstics terrats de Gran Vía, són alguns dels plans a Madrid que no et pots perdre.

Reserva la teva estància al nostre Hotel ubicat a San Sebastián de los Reyes i només en 20 minuts estaràs al centre de la capital i a pocs minuts de l’aeroport.

Consulta més detalls:

A SB Hotels trobaràs la fórmula per a unes vacances de Setmana Santa inigualables. 

Bones Pasqües!

Categories: hotel, ofertes, turisme, Uncategorized

Recent Posts

Últims Post