Les millors propostes per al Sant Valentí més romàntic

Per | 30 January, 2024 | 0 comentaris

Per a Sant Valentí, tothom espera que la seva parella el sorprengui. Des de SB Hotels volem que aquesta data tan especial es converteixi en una experiència per a recordar. Per això, posem a la teva disposició les nostres ofertes més especials per al dia dels enamorats.
 

San Valentí entre bombolles i massatges

Gaudiu d’una estada de luxe en una de les nostres habitacions amb vistes al mar, relaxeu-vos amb un massatge i degusteu un sopar especial, creat per a l’ocasió, al nostre Hotel SB Diagonal Zero, ubicat a la zona del Fòrum de Barcelona.

En aquest hotel de 4 estrelles superior hi trobareu un meravellós spa urbà, l’Spazio Wellness, on podreu gaudir d’un massatge de 30 minuts. A més a més, per seguir amb aquesta sensació de benestar també podreu fer ús de la planta VIP de l’hotel, “The 15th Lounge”, un racó amb begudes i snacks gratuïts de 11.00 a 20.00 h, terrassa i vistes a tota la ciutat.

Més informació AQUÍ

SB-Diagonal-Zero-Spazio-Wellness

Spazio Wellness de l’Hotel SB Diagonal Zero

 

Sant Valentí des de les altures

Si el que vols és portar a la teva parella a un dels hotels més nous de Barcelona, aquesta sense dubte és la millor opció. L’Hotel SB Glow, de 4 estrelles superior, està ubicat a pocs metres de la Pl. de les Glòries i tal i com indica el seu nom en anglès, és un hotel que brilla no només per la seva recent inauguració sinó també pel seu espectacular disseny i ambients interiors.

A més, a la novena planta, us hi esperen les vistes de Barcelona més espectaculars. Sauna, banys de vapor a les altures i, per acabar, un romàntic sopar al MUC Restaurant, el nostre espai culinari de brases mediterrànies. En sortireu encara més enamorats!

Més informació AQUÍ

Hotel-SB-Glow

Panoramic Food & Drink Pool – Voladís – Hotel SB Glow

 

El Sant Valentí més proper al mar

Situat a pocs metres del Port Olímpic de Barcelona, l’Hotel SB Icaria -de 4 estrelles -us ofereix un menú especial per a una de les nits més màgiques de l’any. Un aperitiu; com entrant, cor de risotto de gerds i cava; un principal a triar entre tataki de tonyina amb llit de guacamole o melós de vedella i postres. Bombons i cava per brindar a l’habitació. Late check-out perquè pugueu despertar-vos ben tard… Ho tenim tot pensat per a que el dia dels enamorats d’aquest any sigui inoblidable.

Més informació AQUÍ

Hotel-SB-Icaria

Habitació doble amb terrassa de l’Hotel SB Icaria

 

El Sant Valentí més gourmet

A pocs metres de la Plaça Europa, hi trobareu el nostre hotel de 4 estrelles superior, l’Hotel SB Plaza Europa. Com que sabem que us agrada acompanyar els moments més romàntics amb una bona oferta gastronòmica us proposem el següent pla: bombons a peu de llit, l’esmorzar a l’habitació i un menú degustació amb un còctel de benvinguda i 7 plats per gaudir d’una nit màgica.

Més informació AQUÍ

Hotel-SB-Plaza-Europa

Junior suite de l’Hotel SB Plaza Europa

Categories: hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post