Aportem un any més en el projecte d’investigació del càncer de mama

Per | 2 November, 2023 | 0 comentaris

A SB Hotels, som conscients de la importància que recau en la investigació científica. Per això, aquest any, hem tornat a signar un conveni en col·laboració amb el “Projecte Emma”.

Aquest any la nostra aportació solidària ha estat de 16.000 €, els quals permetran realitzar més de 2.000 anàlisis genètics en les pacients amb càncer de mama i, d’aquesta manera, continuar avançant en l’estudi d’aquesta malaltia.

 

“Projecte Emma”

Tenen com a objectiu la investigació del càncer de mama, estudiant en profunditat la resposta immune dels ganglis axil·lars en pacients amb càncer de mama.

El Projecte Emma és una iniciativa de la fundació Doctor Ferran a l’Hospital Verge de la Cinta Tortosa per a la recerca en càncer de mama, i impulsada pel grup de recerca en patologia oncològica i bioinformàtica de la Gerència Territorial de les Terres de l’Ebre de l’Institut Català de la Salut.

 

La nostra RSC a Terres de l’Ebre

Ens hem vinculat durant aquests dos anys a aquest projecte solidari, ja que té un fort impacte social i reverteix a Terres de l’Ebre, territori originari de la nostra empresa.

Esperem que la nostra aportació els permeti obtenir nous resultats i seguir avançant en aquesta recerca de vital importància.

Categories: Uncategorized

Recent Posts

Últims Post