Llums, encant i tradició: Aquest pont de desembre coneix Barcelona, Tarragona o Madrid

Per | 20 November, 2023 | 0 comentaris

 

El pont de desembre està a quatre passes i a SB Hotels hem dissenyat una oferta especial perquè t’escapis en família o amb amics i descobreixis els plans nadalencs a les nostres destinacions. Patinar a Barcelona o passejar pel mercat nadalenc de Madrid pot ser alguns dels teus pròxims plans.
 

6 dies de descomptes especials

Aquesta oferta està disponible a tots els nostres hotels si t’allotges del 5 al 10 de desembre. Reserva i podràs gaudir de fins al -20% de DTO. en l’estada, a més de beneficiar-te de late check out gratuït fins a les 14h.
 

Plans en Barcelona al pont de desembre

Si el que t’agrada és conèixer Barcelona per Nadal, el pont de desembre és una data perfecta per fer-ho. Mercats com la Fira de Santa Llúcia on poder comprar els teus ornaments artesans per afegir al teu pessebre o el vesc de la sort. També pots patinar al Port Vell o al capdamunt de Barcelona com el Tibidabo o fins i tot recórrer els carrers més cèntrics a la recerca dels llums més bonics de la ciutat com els de Passeig de Gràcia.
 

Experiències per al pont de desembre a Tarragona

Si, per contra, prefereixes descobrir Tarragona durant la temporada nadalenca, el pont de desembre es presenta com una ocasió perfecta. Mercats nadalencs locals com el de Rambla Nova on podràs explorar una àmplia gamma de productes artesanals i trobar adorns festius únics. No et perdis l’oportunitat de degustar la gastronomia nadalenca catalana oferida per restaurants locals, a més d’explorar la catedral i altres indrets emblemàtics de Tarragona il·luminats de manera festiva, i fins i tot visitar Port Aventura el qual estarà replet de llums i espectacles.
 

Propostes per gaudir de Madrid en el pont de desembre

Si les ciutats costaneres no et convencen, pots escapar-te a Madrid, una altra de les ciutats perfectes per gaudir d’aquest pont de desembre. En aquests dies la ciutat es vesteix de gala amb una varietat d’esdeveniments i activitats festives, on mercats nadalencs, com el tradicional mercat de la Plaça Major, et conviden a submergir-te en un ambient festiu, oferint una àmplia gamma de productes artesans i delícies culinàries.
 
A més, podràs gaudir de pistes de gel temporals, com a Plaça d’Orient i explorar els carrers guarnits amb llums brillants en llocs icònics com la Gran Via i el Retiro, i fins i tot assistir a concerts i esdeveniments culturals especials organitzats per a la temporada com ho és el Circ Price.
 
 

Categories: hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post