Descubre playas, historia y cultura con nuestra exclusiva oferta en Barcelona, Tarragona y Madrid

Per | 22 May, 2023 | 0 comentaris

Ja és una realitat, tan sols falta un mes per a l’arribada de l’estiu i és moment de planificar les teves vacances… si no ho has fet ja.

A SB Hotels trobaràs el millor allotjament per gaudir de les teves merescudes vacances d’estiu a Barcelona, Tarragona o Madrid. Als nostres hotels et garantim dies de piscina amb increïbles vistes a la ciutat comtal, uns esmorzars bufets d’allò més variats i la comoditat que necessites per desconnectar en família o amics. Amb la nostra oferta per donar-li la benvinguda a l’estiu podràs gaudir de descomptes de fins al -20% de DTO., comptar amb late checkout gratuït i millor preu garantit en totes les nostres destinacions.

Hotels propers a les platges de Barcelona

Si desitges conèixer Barcelona i alhora banyar-te a les platges que l’envolten, els nostres hotels propers al Port Marítim de la ciutat comtal i a algunes de les millors platges de la costa són la millor opció per a les teves vacances.

L’Hotel SB Diagonal Zero 4* Sup i l’Hotel SB Icaria 4* són la millor opció per allotjar-te a prop de la platja. Estaràs a 800 i 500m respectivament de les platges més conegudes com la de Llevant o la de la Nova Icària. A més, tens altres alternatives a la zona com la de la Mar Bella o la de Bogatell on gaudiràs en totes elles de punts de restauració i lúdics.

L’Hotel SB Glow 4* Sup és una altra opció que considerar si vols estar a prop de la platja i alhora cèntric per poder visitar punts emblemàtics de la ciutat. Situat al modern districte 22@, una de les zones amb més projecció empresarial de Barcelona. Des del rooftop de l’hotel, podràs gaudir de les millors vistes a la ciutat i prendre’t una copa, així com sopar al Voladís, el restaurant del nostre terrat. A més, en tan sols 15′ en transport públic podràs acudir a la platja o llocs com Plaza Catalunya o Sagrada Família.

Si en cas contrari, prefereixes un hotel proper a l’aeroport de Barcelona – El Prat, però alhora ben comunicat amb el centre de la ciutat, la teva destinació és l’Hotel SB Plaza Europa 4*. Podràs gaudir de la tranquil·litat de la zona i estar a 15′ en transport públic de llocs d’interès com Plaza Espanya o Montjuïc.

Castelldefels: les platges amb el millor ambient

Si ets del que no li apeteix allotjar-se a les grans ciutats, però tanmateix desitges estar a prop del mar i l’aeroport Barcelona – El Prat alhora, la teva ubicació ideal és Castelldefels, concretament podràs allotjar-te al nostre Hotel SB BCN Events 4*. Estaràs a tan sols 25′ de Barcelona i podràs gaudir de la tranquil·litat de la platja de Castelldefels i dels xiringuitos amb el millor ambient.

Coneix la Tarraco romana

Si ets del que en vacances li agrada combinar el relax de la platja juntament amb història i turisme, et recomanem allotjar-te a Tarragona. Al·lèrgic tant al nostre Hotel SB Ciutat Tarragona 4* com al nostre Hotel SB Express Tarragona 3* i podràs anar a peu a conèixer els llocs més emblemàtics com l’amfiteatre o la muralla romana. Si prefereixes un dia de platja en menys de 20′ en cotxe estaràs a les platges més emblemàtiques com la platja del Miracle o les cales Waikiki o Roca Plana.

Terres de l’ Ebre: natura i esport

T’agrada la natura, l’esport i el relax? Llavors el teu destí és allotjar-te a l’Hotel SB Corona Tortosa 4* i conèixer un paradís Reserva de la Biosfera i patrimoni de la UNESCO com Terres de l’Ebre. Des del nostre hotel boutique cicloturista et proposem diferents rutes tant per a professionals com per a amateurs per poder descobrir Terres de l’Ebre d’una forma diferent: pedalant.

Estiu a Madrid: història, art i cultura

Si ets un amant de la història i la cultura, Madrid sempre és una bona opció a causa del seu gran ventall de museus a la ciutat. L’Hotel SB Express Madrid Nord 3* és el lloc idoni per estar proper a l’aeroport i de la ciutat sense necessitat d’estar al bullici.

Et proposem visitar el Museu del Prado o les exposicions al Thyssen Bornemysza per evitar la calor dels matins. En caure la tarda pots passejar pel Retiro i fer un pícnic o si t’agrada gaudir de Madrid des del cel pots prendre’t una copa des del terrat del Cercle de Belles Arts mentre veus el vespre.

Consulta l’ oferta en cadascuna de les destinacions:

Hotel SB Diagonal Zero 4* 

Hotel SB Glow 4* Sup

Hotel SB Icaria 4*

Hotel SB Plaza Europa 4*

Hotel SB Ciutat Tarragona 4* 

Hotel SB Express Tarragona 3*

Hotel SB Corona Tortosa 4*

Hotel SB Express Madrid Norte 3*

Categories: hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post