Gran èxit a la SB Hotels 10K Tarragona 2023

Per | 24 October, 2023 | 0 comentaris

El darrer dissabte 7 d’octubre de 2023, es va celebrar la SB Hotels 10K Tarragona, una prova de running que té lloc al Port de la ciutat amb dues distàncies a triar 5K i 10K. Enguany ha estat la segona edició d’aquesta cursa de la qual som title sponsor i,  vam comptar amb més de 70 SB Runners que van voler participar en aquesta jornada. 

Els corredors podien triar entre dues distàncies de 10 km i 5 km, recorrent una carretera costanera recta i planera, un circuit que per les seves característiques, està dissenyat per batre marca personal. A la cursa també hi van ser presents 10 atletes d’elit que van poder fer marca personal i superar-se a si mateixos, entre ells vam tenir l’atleta olímpica Marta Galimany.

Aquesta jornada que des de SB Hotels la dediquem als nostres equips, té com a finalitat fomentar un dels nostres principals valors, l’esport, a més de viure un acostament entre els treballadors i les seves famílies. 

En finalitzar la cursa, vam viure un ambient festiu al nostre SB Hotels Village, el nostre espai dedicat per als empleats, amb activitats per als més petits, càtering ininterromput i retrobaments entre companys en un entorn immillorable.

Cal destacar que en aquesta edició el percentatge de participació femení ha estat molt elevat, sent aquest del 30% i que esperem que continuï creixent.

 

 

Vols saber més sobre aquella jornada?

Categories: esport, esdeveniments, hotel

Recent Posts

Últims Post