Amants del ciclisme: La Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre és el vostre repte

Per | 27 July, 2023 | 0 comentaris

 

Com sabeu, des de la marca SB HOTELS & BIKE, treballem el turisme cicloturista que aposta per Terres de l’Ebre com a destinació. A través del nostre hotel homologat per Bikefriendly, l’Hotel SB Corona Tortosa 4*, oferim instal·lacions i serveis per a ciclistes. Amb la finalitat de posicionar el territori entre les destinacions més atractives per a la pràctica d’aquest esport, patrocinem la marxa ciclista ‘Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre’ organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre i que posa en valor un port de muntanya de primer nivell com ho és Mont Caro.

El proper dissabte 16 de setembre celebrarem una nova edició d’aquesta marxa que enguany té com a novetat la introducció d’una nova distància i recorreguts. Podràs triar entre Gran Fondo (176km +3.226m de desnivell positiu), Mig Fondo (129km +2.015m de desnivell positiu) i Petit Fondo (87km +1.156m de desnivell positiu).

Com a hotel oficial de la marxa, l’Hotel SB Corona Tortosa 4* és el punt de trobada des del dia anterior per a tots els ciclistes, així com punt de partida de les tres distàncies el matí de dissabte. Si vols allotjar-te al nostre hotel, comptes amb un -10% de DTO. en reservar, a més de tenir accés a totes les instal·lacions ciclistes: guardabicis videovigilat  24h, accés a zona de taller i rentat de bicis. Si vols saber més informació sobre aquesta oferta fes clic aquí.

Un any més, la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre participa amb el projecte Emma que està dedicat a la investigació per a la lluita contra el càncer de mama que es duu a terme des d’Hospital Verge de la Cinta. D’aquesta manera, tots els participants poden fer una donació a la causa en el moment de tramitar la seva inscripció.

Les inscripcions ja estan obertes, així que si no et vols perdre aquesta festa ciclista…¡Inscriu-te i no et quedis sense dorsal!

Categories: esport, esdeveniments, hotel, ofertes

Recent Posts

Últims Post