Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre

Per | 24 October, 2019 | 0 comentaris

GF SB Hotels Terres de l'Ebre-20191012-090450

El passat 12 d’octubre de 2019, Tortosa va acollir la 1ª edició de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre. Més de 600 ciclistes van es van posar a prova en aquesta marxa cicloturista organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre de Tortosa i patrocinada per SB Hotels

 

Aquesta cursa, que es va celebrar per primera vegada a l’any 1981 i que SB Hotels ha volgut recuperar, posa en valor un port de muntanya de primer nivell com és Caro. En total, són dos els recorreguts proposats per l’organització: 

 

  • La Gran Fondo (148km i 2.775m de desnivell positiu acumulat).
  • La Medio Fondo (100km i 1.345m de desnivell positiu acumulat). 

 

La festa del ciclisme ja s’ha instaurat a les Terres de l’Ebre, ja que l’èxit de la primera edició de la Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre ha animat a la cadena hotelera a afrontar el patrocini d’una segona edició. 

 

SB HOTELS COM A PUNT CLAU DE LA MARXA CICLOTURISTA

Com a patrocinadors de la prova, la marxa cicloturista va tenir com a punt de sortida i arribada el nostre Hotel SB Corona Tortosa 4*.

 

Tortosa

Situat a la província de Tarragona i recentment reformat, al nostre Hotel SB Corona Tortosa 4*, trobareu totes les instal·lacions i serveis de primer nivell per a gaudir del ciclisme: taller de reparació, guarda-bicis vídeo vigilat, zones de rentada i assecat per a bicis, etc. A més d’una àmplia selecció de serveis sota demanda com a fisioteràpia, reparacions professionals, estudis de biomecànica…

 

100_MG_2555

ENS APASSIONA EL CICLISME

De la nostra passió per aquest esport va néixer SB Hotels & Bike: una oferta de rutes, instal·lacions i serveis dirigits tant a ciclistes apassionats pel BTT com pel ciclisme de carretera -ja siguin amateurs o professionals-. I tot això de la mà de l’ex-ciclista professional Joseba Beloki, podi en tres ocasions del Tour de França entre moltes altres fites esportives, i que ara forma part del nostre projecte esportiu.

Categories: esport, esdeveniments, hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post