Descobreix el programa #WeLoveSports de SB Hotels

Per | 22 February, 2023 | 0 comentaris

A SB Hotels promovem un estil de vida saludable, tant entre els nostres clients com entre els nostres equips.

Creem amb el poder d’una dieta equilibrada i mediterrània, i també creem amb el potencial transformador de l’esport.

#welovesports és el paraigües corporatiu baix el que treballem tots aquests valors i amb el que treballem un programa anual de patrocinis esportius, en aquest 2023: el running i el ciclisme.

Des de SB Hotels portem anys donant suporta al esport base, així com competicions populars i curses locals vinculades a aquests esports.

Aquest 2023, arranquem amb força i volem presentar-vos el nostre programa de patrocinis esportius. Preneu nota a les vostres agendes.

 

  • RUNNING

SB HOTELS 10K TARRAGONA (dissabte 30 de setembre)

Després de l’èxit de l’edició anterior i sent conscients del creixement sense aturada de l’afició al running, continuem apostant per aquesta carrera que tindrà lloc el pròxim dissabte 30 de setembre, en un entorn únic: el Port de Tarragona i el seu litoral coster. Com l’any anterior la cursa comptarà en un tram de 5K i els nostres hotels SB Ciutat Tarragona 4* així com el SB Express Tarragona 3* seran els hotels oficials de la cursa. A més com a tradició SB Hotels organitza un equip d’empleats i familiars que participen en aquesta jornada baix el nom d’SB RUNNERS, fomentant així l’esport i la jornada dedicada a les famílies.

https://sbhotels10ktarragona.com

 

  • CICLISME

GRAN FONDO SB HOTELS TERRES DE L’EBRE (dissabte 16 de setembre)

Com sabeu, des de la marca SB HOTELS & BIKE, treballem el turisme cicloturista que aposta per les Terres de l’Ebre com a destinació. A través del nostre hotel homologat per Bikefriendly, l’Hotel SB Corona Tortosa 4*, oferim instal·lacions i serveis per a ciclistes, amb la finalitat de posicionar el territori entre els destins més atractius per a la pràctica d’aquest esport, patrocinem la marxa ciclista ‘Gran Fondo SB Hotels Terres de l’Ebre’ organitzada per la Penya Ciclista Baix Ebre i que posa en valor un port de muntanya de primer nivell com és la Mont Caro.

https://granfondosbhotelsterresdelebre.com

 

 

Categories: esport, esdeveniments, hotel

Recent Posts

Últims Post