Nou concepte de SB Hotel Express 3*

Per | 16 March, 2023 | 0 comentaris

 

 

Un nou concepte d’Hotel 3* a Tarragona

 

Després d’una reforma integral que ha tingut lloc durant el darrer any, el nostre Hotel SB Express Tarragona 3* ja funciona amb total normalitat i baix un concepte més nou, més modern i innovador.

‘Born to travel’ és el nou missatge que acompanya el hall res més entrar. Un cartell lluminós que dona la benvinguda a tots els nostres clients en un hall obert que uneix la recepció amb el nostre espai de restauració.

  • Restaurante ‘BLÚ’

Hem incorporat ‘BLÚ’ a la nostra planta baixa, un espai de cafeteria i restaurant que ofereix diferents opcions on sempre l’essència mediterrània és la protagonista. Aquest nou espai, obert tant per a esmorzar,dinar i sopar, ofereix els seus serveis tant a clients allotjats com al públic local de la ciutat.

Esmorzar

Dl-Dv 7:30-10:30 h

Ds-Dg 8:00-11:00 h

Dinar

Tots els dies de 13:00 a 16:00 h

Sopar

Tots els dies 20:00 a 23:00 h

 

  • Habitacions i zones comuns

Les habitacions, així com els espais comuns han sigut totalment reformats, donant un aire més informal i atrevit. Hem apostat per un mobiliari nou, modern, actual i amb uns de màxima qualitat. Hem pensat en les zones comuns com un únic espai, per aquest motiu trobarem el hall a continuació del restaurant com una zona compartida, amb sofàs, gronxadors i grans taules.

 

  • Gimnàs 

Des de SB Hotels continuem fomentant un estil de vida saludable, per aquesta raó hem incorporat a aquest hotel de 3* un gimnàs equipat amb la ultima tecnologia per a els nostres clients, per a que el fet d’estar lluny del teu entorn habitual no els impedeixi trencar amb la seva rutina.

 

  • WeLoveGreen

Continuem desenvolupant i adaptant les mesures de sostenibilitat del nostre projecte #WeLoveGreen en tots els nostres SB Hotels. Hem eliminat els amenities monodosis i incorporat dispensadors de sabó per eliminar el màxim possible la presència de plàstic. Tan mateix, optem per digitalitzar tota la documentació possible dels nostres establiments, la facturació s’emet i s’envia en format digital.

 

¡Benvingut, Hotel SB Express Tarragona!

 

Categories: hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post