El teu hotel més versàtil prop de Barcelona

Per | 5 March, 2020 | 0 comentaris

_W3A1313

Si busques desconnectar de la bullícia de la ciutat i allotjar-te prop del mar, l’Hotel SB BCN Events 4* (sup.) és la millor opció per a gaudir de Barcelona i sentir-la intensament. Aquest hotel compta amb amplis i agradables espais outdoor com la piscina i la terrassa-jardí per viure una experiència inoblidable.

 

Un hotel estratègic i ampliat

Conscients de la ubicació privilegiada de l’Hotel SB BCN Events (4* sup.), a tan sols 10 minuts amb cotxe de l’aeroport de Barcelona, llueix uns interiors de disseny inspirats en el Mediterranean Urban Concept de la cadena. Compta a més amb 111 noves habitacions, algunes d’elles amb terrassa privada.

 

HABITACIONES_HABITACION_SUITE_043
HABITACIONES_HABITACION_SUITE_047

La seva versatilitat es veu plasmada per la seva gran capacitat per celebrar esdeveniments de fins a 420 persones. La recent reforma ha permès donar més metres quadrats a les sales destinades a reunions i celebracions socials i professionals, més capacitat de servei F&B, així com també millorar els espais exteriors. Amb servei de catering propi, permet oferir als clients menú personalitzables, garantint l’èxit dels esdeveniments i reunions.

 _W3A1275

MONTAJE SALA BCN 2

 Àmplia oferta gastronòmica

L’hotel ofereix un servei de restauració d’excel·lència. El eSBo Restaurant destaca per la seva carta variada, sana i equilibrada elaborada a base de receptes de la cuina Mediterrània.

PLATOS_163

En definitiva, l’Hotel SB BCN Events (4* sup.) destaca per la seva versatilitat i practicitat amb una ubicació privilegiada per viure el ritme de la ciutat de Barcelona durant el dia i relaxar-se i desconnectar a la nit. 

Categories: hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post