El nou hotel referent a Terres de l’Ebre

Per | 18 July, 2018 | 0 comentaris

Cicloturismo_SBhotels

T’agrada la naturalesa, la cultura i l’esport? No fa falta que te’n vagis molt lluny. Des de SB Hotels & Bike tenim una proposta per a tu: una escapada al nostre Hotel SB Corona Tortosa, recentment reformat i amb una nova estrella que el posiciona en una categoria de 4*.

Tortosa és un enclavament ideal des d’on descobrir el Parc Natural del Delta de l’Ebre, catalogat per la UNESCO com a Reserva de la Biosfera.

 

Allotja’t en una habitació o en un apartament per a famílies

L’Hotel SB Corona Tortosa, completament reformat i amb un disseny exclusiu, t’ofereix la millor opció per a gaudir de les Terres de l’Ebre. Situat a tan sols 20 minutos amb cotxe del Parc Natural, es converteix en un enclavament privilegiat per a una escapada de cap de setmana o de llarga estada.

En parella, amb nens, amb amics, totes les opcions són vàlides. Podràs triar entre una habitació doble, triple o els nostres apartaments equipats amb cuina, microones, nevera i tot el necessari per a convertir-se en la teva llar durant uns dies. L’hotel compta, a més, amb un espai gastronòmic, el SOM Restaurant, amb cafeteria, terrassa, gimnàs, bicicletes de lloguer i piscina a l’aire lliure.

 

La corona del cicloturisme

Tant si vols relaxar-te amb la teva parella o amb la teva família, com si ets aficionat a la bicicleta de carretera o BTT o, fins i tot, si ets un professional d’aquestes disciplines, aquesta és la teva casa.

L’Hotel SB Corona Tortosa s’ha convertit en l’emplaçament ideal per a viure una experiència ciclista única ja sigui en família, amb amics o en equip. Tenim l’entorn ideal, accés a la Via Verda i les millors instal·lacions i serveis per a oferir-te una experiència sobre rodes.

Informa’t sobre els nostres serveis i rutes i deixa’t seduir pel Delta de l’Ebre.

 

Vols saber més de Tortosa?

A més dels paratges naturals, la capital del Baix Ebre, Tortosa, té moltes altres opcions per a descobrir. Aprofitar el vostre allotjament a l’Hotel SB Corona Tortosa per a visitar la Catedral, es Castell de la Sua o els Ports de Tortosa-Beceite.

 

Categories: esport, esdeveniments, hotel, turisme

Recent Posts

Últims Post