Noves sales per a les teves reunions a Barcelona

Per | 8 March, 2020 | 0 comentaris

FXT33997

Pel seu emplaçament privilegiat prop del Centre de Convencions de Barcelona (CCIB), així com de les millors platges de Barcelona, a més d’altres punts clau de la ciutat, l’Hotel SB Icària 4* és el marc ideal per a la celebració de qualsevol mena d’esdeveniment o reunió a la ciutat comtal.

Amb gran experiència en la celebració d’esdeveniments a Barcelona, l’hotel ha renovat recentment les seves sales per a reunions socials i professionals, oferint un total de 900 m² totalment reformats a la disposició dels seus clients.

 

Noves sales per a les teves reunions i esdeveniments a Barcelona

Les instal·lacions reformades consisteixen en un total de 5 sales modulars amb 4,75 metres d’altura, completament diàfanes i sense columnes i un ampli foyer. Disposa a més d’un espai privat, el Vanity Room, amb llum natural, amb accés directe des del carrer, sortida a la terrassa de l’hotel, barra pròpia, cabina de so i servei de restauració.

Totes les sales estan insonoritzades i disposen d’un equip audiovisual d’última generació, equip ofimàtic o informàtic, segons les necessitats, amb la finalitat de garantir l’èxit de les reunions de cada client.

FXT34072

Un servei de 360è perquè les teves reunions i esdeveniments siguin un èxit

A més de les infraestructures i tecnologia idònies per a qualsevol esdeveniment, l’Hotel SB Icària 4* compta amb un servei de servei d’àpats propi amb una àmplia oferta gastronòmica, així com d’un equip de professionals experts que ofereixen servei d’assessorament personalitzat.

L’Hotel SB Icària 4* compta a més amb l’LO Restaurant, amb una oferta gastronòmica elaborada a base de plats típics de la península que està disponible per als diferents formats d’esdeveniments i reunions que poden dur-se a terme a l’hotel. A més, aquest espai compta amb accés directe a la terrassa i la piscina, la qual cosa permet també allotjar esdeveniments a l’aire lliure.

047_MG_1283

L’Hotel SB Icària 4* ofereix un ampli ventall de possibilitats perquè les teves celebracions siguin un èxit al llarg de tot l’any. Sol·licita informació i descobreix totes les opcions que t’oferim!

Categories: esdeveniments, hotel

Recent Posts

Últims Post