Setmana Santa a Barcelona amb SB Hotels

Per | 17 March, 2022 | 0 comentaris

Aquesta Setmana Santa tria Barcelona per a les teves vacances. Ara és bon moment per passejar per les millors platges de la capital catalana. Allotjat a un dels nostres SB Hotels, coneix els seus carrers comercials, gaudeix d’una gran oferta cultural i compra una bona mona de Pasqua com marca la tradició de Setmana Santa.

Oferta Hotel Setmana Santa 2022

Des del dissabte 9 al diumenge 17 d’abril si t’allotges amb nosaltres podràs gaudir de descomptes de fins al -15% si hi reserves 2 nits o més. També podràs gaudir d’altres beneficis com el pàrquing a meitat de preu i late check-out gratuït fins les 13:00 h.

Setmana Santa Barcelona

Escull un dels nostres hotels en funció de les teves preferències:

  • Hotel SB Diagonal Zero 4* Sup

Si vols descansar de la rutina i relaxar-te aquests dies de vacances, aquest hotel amb SPA és perfecte per l’ocasió. Habitacions dobles, habitacions amb vistes al mar o habitacions amb jacuzzi son només algunes de les habitacions de les que disposa aquest hotel. També podràs gaudir del seu restaurant amb terrassa, la seva piscina i un rooftop amb vistes al mar. Relaxar-se a Barcelona es possible!

Veure oferta

  • Hotel SB Icaria 4*

Si busques un hotel cèntric i proper a la platja, l’Hotel SB Icària 4* te que ser la teva elecció. Està a només 5 minuts caminant de la platja Nova Icària, A més, també hi està molt pròxim a llocs d’interès cultural i d’oci de la ciutat com el Port Marítim o el Parc de la Ciutadella.

Veure oferta

  • Hotel SB Glow 4* Sup

L’hotel de moda al districte 22@– No només hi estaràs allotjat a un hotel modern i de disseny sinó que també hi podràs gaudir d’un rooftop amb les millors vistes de la ciutat. Estaràs a només uns metres de Westfield les Glòries, un dels millors centres comercials de la ciutat i a només 10 minuts en transport públic de les millors platges i punts emblemàtics de Barcelona com Passeig de Gràcia o Plaça Catalunya. 

Veure oferta

  • Hotel SB Plaça Europa 4*

Si hi estàs buscant un allotjament tranquil i pròxim al aeroport Josep Tarradelles Barcelona-El Prat (només a 15 minuts amb cotxe). Ubicat a l’Hospitalet de Llobregat, compta amb un restaurant amb terrassa i un rooftop amb piscina a la vuitena planta de l’hotel.

Veure oferta

Setmana Santa a Castelldefels

  • Hotel SB Plaça Europa 4*

Si el teu és definitivament la platja, un gran pla de Setmana Santa serà allotjar-te al nostre HOTEL SB BCN Events 4* Sup, ubicat a pocs quilòmetres de la costa de Castelldefels i també de Barcelona. A més hi podràs descobrir joies de la natura com el Parc Natural del Gàrraf. Si vols viatjar en família l’hotel compta amb apartaments, una ampla terrassa , jardins i piscina, un restaurant i una zona lúdica per als més petits.

Veure oferta

Bones pasqües!

Categories: hotel, ofertes, turisme

Recent Posts

Últims Post